1402/6/22 چهارشنبه
✔️🎓 قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی قشم
✔️ آغاز ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد از 21 شهریور

༻‌‌‌‌🌺༺༻‌‌‌‌🌺༺༻‌‌‌‌☘️

✔️ ضمن تبریک مجدد به شما زمان ثبت نام و جزئیات ثبت نام به شرح ذیل می باشد:

✔️ كليه پذيرفته شدگان می بايست از تاريخ 1402/06/21 الی 1402/06/29 جهت پذيرش غير حضوری به سيستم گلستان به آدرس

🌐 reg.pnu.ac.ir

مراجعه نمايند.

🔖 خلاصه مراحل پذيرش دانشجويان:
تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش5260"
✔️🎓 كليه پذيرفته شدگان می بايست با شناسه كاربری و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
➖ شناسه كاربری: شماره داوطلبيr021 و
➖گذرواژه: شماره ملی (در صورتی كه در ابتدای كد ملی رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربری ثبت گردد)
✅ لازم به ذكر است در صورتی كه كد ملی شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستی شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
👈 مثال: شناسه كاربری: r021300707
گذرواژه: 0061111111

✔️🎓 از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
👈آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوری==> پذيرش حضوری دانشجويان جديدالورود"
* تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

✔️🎓 بعد از تكميل مرحله دوم با مراجعه به مركز قبولی نسبت به تشكيل پرونده فيزيكی و ثبت پذيرش نهايی اقدام نموده و سپس با شناسه كاربری: شماره دانشجويی، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 1402/06/22به سيستم مراجعه نماييد.

✔️🎓 كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
👈 منوی اصلی--> آموزش--> شهريه --> پرداختهای الكترونيكی دانشجو

✔️🎓 پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
 👈 ثبت نام ==> عمليات ثبت نام
==> "ثبت نام اصلی"