1402/6/4 شنبه
✔️ با حضور رییس دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی قشم و مسئولین شهرستانی برگزار شد؛
✔️🌸 غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا در گلزار شهدای قشم

༻‌‌‌‌🌺༺༻‌‌‌‌🌺༺༻‌‌‌‌☘️

✍️ به گزارش روابط عمومی دکتر محمد خیری ضمن تبریک به مناسبت هفته بزرگداشت دولت، اظهار داشت: این هفته یادآور خدمت‌گذاری و فداکاری‌های شهیدان رجایی و باهنر است، باشد که همه دولتمردان آن فداکاری‌ها را سرلوحه کار خود قرار دهند.

👤 در ادامه این مراسم دکتر محمد خیری در دیدار با امام جمعه شهرستان قشم گزارشی از برنامه ها و عملکرد بزرگترین دانشگاه دولتی و به طور ویژه مرکز بین المللی قشم ارائه نمود.
👤 در پایان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی قشم شرایط عمومی و اختصاصی پذیرش، رشته‌های تحصیلی، مقطع تحصیلی، زمان ثبت را جهت پذیرش دانشجویان تشریح کرد و گفت: ثبت نام تا 9 شهریور همچنان ادامه داشته و با توجه به رشته های پر متقاضی در این مرکز، انتخاب برای متقاضیان را تسهیل نموده است و دانشگاه با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، محیطی آرام برای تحصیل و علم‌آموزی دانشجویان آماده و بستر پیشرفت این متقاضیان را در همه ابعاد فراهم کرده است.