1402/4/13 سه‌شنبه
✔️ سرپرست مرکز امور بین‌الملل دانشگاه پیام نور خبر داد:
➖ دریافت مجوز دوره‌های دکتری بر اساس سوابق تحصیلی در مراکز بین‌الملل داخل اولویت مرکز امور بین‌الملل دانشگاه است‌.

✔️ به گزارش روابط عمومی، دکتر پیمان آقایی سرپرست مرکز امور بین‌الملل دانشگاه پیام نور در مراسم تکریم و معارفه سرپرست مرکز بین‌المللی قشم که با حضور دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی استانهای دانشگاه برگزار شد، گفت: دریافت مجوز دوره‌های دکتری بر اساس سوابق تحصیلی در تمامی رشته‌های دارای مجوز دانشگاه در مراکز بین‌الملل داخل از اولویتهای اصلی مرکز امور بین‌الملل در سال جاری می‌باشد.
✔️ دکتر آقایی در ادامه گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی در مراکز قشم و کیش را در نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری اتفاقی مهم در شکوفایی و پویایی مراکز بین‌الملل داخل دانست و تاکید کرد این روند رو به جلو را با دریافت مجوز دوره‌های دکتری تکمیل خواهیم کرد.
✔️ سرپرست مرکز امور بین‌الملل در این مراسم از خدمات ماندگار دکتر مصطفی علینقی‌زاده قدردانی کرد و ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر محمد خیری سرپرست جدید مرکز، از قبول مسئولیت توسط ایشان قدردانی کرد.