سوالات متداول

.

مهلت ثبت نمره عملی در
دانشگاه پیام نور تا دو نیمسال می باشد
نحوه محاسبه نمره نهایی دروس عملی و یا دروس نظری عملی :

فرمول محاسبه نمره دروس عملی و نظری

طبق قوانین جدید نحوه غیبت برای واحدهای عملی به روش زیر محاسبه میشود.

الف : در صورتیکه درس صرفا عملی باشد و دانشجو در آزمون شرکت ننماید، غیبت موجه ثبت شود.
ب : در صورتیکه درس دارای واحد نظری – عملی باشد و دانشجو در آزمون نظری یا عملی شرکت ننماید:
۱-عدم شرکت دانشجو در آزمون نظری به منزله غیبت در کل آزمون درس می باشد و مطابق بند الف اقدام شود.
۲- عدم شرکت در آزمون عملی و یا عدم ارائه کار عملی توسط دانشجو در موعد مقرر منجر به ثبت نمره صفر در بخش عملی می شود و نمره نهایی دانشجو از حاصل جمع نمره تئوری با عملی تقسیم بر ۲ می باشد.

لازم به ذکر است تاکید شود پس از ثبت نمره (درج غیبت و یا نمره صفر تفاوتی ندارد) نمره دانشجو به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد و مراکز از ارسال نامه در این خصوص جدا خودداری نمایند.

در ادامه باید یادآور شویم که در هیچ یک از موارد و کلا در پیام نور چه در امتحان غیبت کنید و چه حذف اضطراری کنید شهریه بازگشت داده نمی شود.